IbisSoft - visualiserar, utvecklar och förverkligar idéer

Den viktigaste sidan av alla!

Kontakta oss!

Vi är ett företag som erbjuder tjänster inom IT och affärsutveckling. Vi hjälper våra kunder från idé till livskraftig lösning genom att utveckla programvara. Sedan 1988 har vi erbjudit produkter och tjänster till privata företag, icke vinstdrivande organisationer och till den offentliga sektorn. Vi har vårt huvudkontor i Stockholm och ett filialkontor i Göteborg. Våra medarbetare har lång erfarenhet av projekt i många olika industrier. Våra konsulter tillhandahåller den yttersta expertisen till våra kunder och vi arbetar såväl i Sverige som på internationella uppdrag.

Början på en framgångsrik tid börjar oftast med en kontakt. Vi hoppas att du vill ta det enkla steget genom det sätt som passar dig bäst. Du kan kontakta oss genom Epost: info@ibissoft.se, Twitter: @IbisSoftSE, Telefon: 08-151010 eller helt enkelt genom att fylla i formuläret nedan.

Kom förbi för en fika och bolla dina idéer med oss.  Den första kontakten använder vi till att lära känna varandra och till att förstå hur vi tillsammans kan bli livskraftiga. Kanske det blir den bäst investerade fikapausen du haft.

IbisSoft Ab, Cylindervägen 18, våning 8

Fyll i dina kontaktuppgifter och ett kort meddelande så kommer vi svara så snart som möjligt.