IbisSoft - visualiserar, utvecklar och förverkligar idéer

IbisSoft finner livskraftiga lösningar

IbisSoft finner livskraftiga lösningar

När vi startade IbisSoft lovade vi att vara livskraftiga och utveckla programvara som bidrar under en lång tid till våra kunders verksamhet. Vi vågar påstår att så har det också blivit då lösningar som vi levererade för snart 30 år sedan fortfarande är i daglig drift. Det kallar vi livskraftigt.

Vi är kanske inte det företag som satsar mest på marknadsföring och skälet är enkelt då våra kunder oftast är nöjda med det vi levererar i form av förbättringar och effektiviseringar. Det har varit och är en mängd framgångsrika projekt som genomförts under åren och detta har gjort oss kända hos våra kunder för säkra leveranser i tid och inom budget.

Våra kunder vet att vi bidrar med kreativa lösningar när det gäller att lösa problem, genomföra effektiviseringar eller skapa en helt ny produkt baserat på kundens specifikationer och affärsverksamhet. Nu vet du det också.

Teknik förändras – problemlösning är konstant

Att lyssna på dig som kund och omsätta det till en struktur och en problemställning har blivit vår specialité; ”Detta är de problemen som du uppfattar och här är förslag på lösningar för det!” är vårt tillvägagångssätt.

Vi på IbisSoft är ett bollplank som hjälper dig att formulera era behov och få fram det ni menar. Detta är avgörande för att kunna föreslå relevanta lösningar till er. Att vara strukturerad är vår poäng.

Nu är det så att vi inte hänger upp oss på tekniska lösningar. Det finns tillfällen då lösningen ligger i att ändra i något ni redan har eller använda ett befintligt system på ett annat sätt. Teknik är inte och har aldrig var ett självändamål för IbisSoft. Det är inte alltid en ny teknisk lösning som behövs. Det finns däremot alltid behov av en lösning.

Applikationsutveckling och resurskonsulter

IbisSoft vilar på två starka fundament affärsmässigt; applikationer som vi bygger åt våra kunder och kompetenta konsulter som du kan hyra in.

Det våra applikationer ofta löser är administrativa problem och flaskhalsar. Byråkrati är något som i princip ingen verksamhet kommer undan men med lösningar från oss kan du minimera och kvalitetssäkra det administrativa arbetet så långt som möjligt.

Vill du hellre hyra in våra konsulter för att snabba upp eller leda ditt projekt så vågar vi garantera att vi som konsulter på ett kreativt och effektivt sätt tillsammans löser uppgiften vi ställs inför med högsta kvalitet. Vi är både ett management- och IT konsult företag. Du väljer vilka delar av oss du vill jobba med och helst tar vi ett helhetsansvar för dina lösningar.

Från Startups till Grownups!

En gång i tiden var vi ett Startup. Idag är vi en Grownup. Vi rör oss lika bekvämt i stora som små organisationer, i växande företag såväl som i offentlig sektor och i ideella organisationer.

Våra kunder gillar oss då vi är ärliga, kunniga och uthålliga. Vi lovar att vara en stabil, långsiktig och livskraftig partner som är innovativ och kunnig i att hitta lösningen andra inte tänkt på.

Vi på IbisSoft har under våra många år arbetat med de flesta branscher. Det kan vara i ett mindre bolag där administrationen har blivit omfattande eller i ett större där man behöver kvalitetssäkra sina verksamhetsprocesser. Vårt kunnande om att bygga smarta affärslösningar kan vara lika viktig oavsett vilken bransch ett företag befinner sig i. Administration är något som vi alla vill effektivisera.

Oavsett om ditt behov är en applikation i full skala, en prototyp för en startup eller en applikation som är avgörande för din framtida affärsverksamhet så är en bra början att investera i ett inledande samtal med oss.

Så bygger vi

Låter det som att vi är något för dig? Tveka inte att kontakta oss idag!

Fyll i dina kontaktuppgifter och ett kort meddelande så kommer vi svara så snart som möjligt.