IbisSoft - visualiserar, utvecklar och förverkligar idéer

Ruby on Rails – experter till ditt förfogande

Ruby on Rails – experter till ditt förfogande

Våra konsulter erbjuder expertkompetens i Ruby on Rails. Våra Ruby resurser för on-site konsulting finns i Stockholm, Göteborg och Malmö. Vi är dock mycket positiva och vana vid att jobba på distans om inte någon av våra orter passar er. Hos oss kan du helt enkelt välja om ni vill få leveranser av färdiga program och system eller om du vill att vi arbetar på plats hos er.

Vi tar över ansvaret för din programvara

IbisSoft erbjuder även helhetsåtaganden som utveckling, drift och teknisk support av din Ruby on Rails applikation. Oavsett om vi utvecklat den eller inte så tar vi ansvar för er fortsatta utveckling och ser till att programvaran är tillgänglig precis hela tiden. Det är inte ovanligt att vi supportar och utvecklar programvara som vi själva inte har byggt från allra första början.

Att välja verktygslåda

Det finns en stor mängd olika språk, metoder och ramverk tillgängliga när man ska välja verktygslåda för att utveckla sitt system. När vi blir tillfrågade av våra kunder om vad de ska välja för sitt projekt så tittar vi alltid på vilket programspråk som är bäst för att lösa just den en uppgiften. Vi vet att ni som kund har många och goda synpunkter på vad sedan passar er organisation bäst.

Av en mängd olika skäl så valde vi att tidigt satsa på ett i Sverige då ganska okänt programspråk- ramverk som heter Ruby on Rails. Förutom Ruby och Ruby on Rails erbjuder vi hög kompetens också i en mängd andra språk såsom C#,  Javascript, ExtJS, Angular JS och Elixir, fast dessa kanske du redan känner till.

Snabbt från idé till programvara

Ruby on Rails har skapats för att snabbt kunna översätta din idé till en färdig webbapplikation. Ruby on Rails är generellt sett en mycket snabb väg att gå från idé till verklighet och det är en av anledningarna till att vi gillar Ruby on Rails.

Tillsammans med dig diskuterar vi vilket programspråk som är bäst för den uppgiften vi tillsammans ska lösa. Du kan lita på att vi vet hur ett sådant val bör göras.

Diskutera med oss vilket programspråk som blir bäst för ert projekt.  Ni har allt att vinna på att ta en kontakt med oss.